EZ IS TRUSTED BY
Innhold betyr verdiskapning

eZ Platform tilbyr løsninger for innholdsstyring (Content Management, CMS) og kundeopplevelse (Customer Experience, CXM) som setter deg i stand til å skape spennende digitale opplevelser som fungerer! Drevet av over 15 år med organisk vekst, gir publiseringsplattformen deg verktøyet for å opprette, levere og optimalisere digitale opplevelser. 

Blogger
Content as a Service eBok

[eBok] En brukerguide til Content as a Service

Last ned e-booken og lær om forskjellen mellom tradisjonell og headless CMS, og hvordan en decoupled tilnærming ofte kan være et godt alternativ som bringer frem det beste fra begge verdener.

Hvordan velge riktig byrå for ditt neste webprosjekt?

Finn ut hvilke spørsmål du bør stille i det første møte med et nytt webbyrå, neste gang du skal i gang med et nytt webprosjekt. 

Integrasjoner for økt konvertering

Integrasjoner for økt konvertering

Fredrik Tidemann, senior webutvikler hos Netmaking, gir svaret på hvordan integrasjoner kan hjelpe deg til økt konvertering. 

Kundecase

Q-Meieriene og Min Q-idé:

Q satser på å lytte til forbrukerne og ønsker at produktene som skal selges i butikk, er noe som forbrukeren faktisk vil ha. Bygget på eZ, ble det opprettet en digital idébank, kalt ”Min Q idé”. Tanken er at kundene skal ta aktiv del i utviklingen av...

Rogaland fylkeskommune

Rogaland fylkeskommune er en av fylkets største arbeidsgivere og har et bredt spekter av målgrupper. Dette inkluderer blant annet skoleelever, media, politikere, ulike leverandører og befolkningen generelt.

Haugenbok.no

Haugenbok.no

Haugen Bok var den aller første nettbokhandelen i Norge som startet med salg av bokverk på nett i år 1996. I 1998 ble nettbokhandel med fullt søk og sortiment lansert. Selskapet er heleid av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS i Bergen. Haugenbok er...

Last ned vår nyeste e-Bok

15 Tips for å forbedre din Content Marketing Strategi

Content Marketing

eZ Conference 2016

EZ CONFERENCE 2016

Beyond the Web

Wednesday, October 5th - Thursday, October 6th
Paris, France

Kontakt oss
Norsk kontor:
eZ Systems Skien (hovedkvarter)

eZ Systems AS
Porselensveien 18
3920 Porsgrunn
Norge

+ 47 35 58 70 20


eZ Systems Oslo

Akersgata 3
0158 Oslo
Norway

+ 47 35 58 70 20

Vil du vite mer, få et tilbud eller avtale en demo?
Fortell oss mer nedenfor om hvilke behov du har.