EZ IS TRUSTED BY
Innhold betyr verdiskapning

eZ Platform tilbyr løsninger for innholdsstyring (Content Management, CMS) og kundeopplevelse (Customer Experience, CXM) som setter deg i stand til å skape spennende digitale opplevelser som fungerer! Drevet av over 15 år med organisk vekst, gir publiseringsplattformen deg verktøyet for å opprette, levere og optimalisere digitale opplevelser. 

Blogger

Skap gode brukeropplevelser: Responsivt vs. Adaptivt design

Lær forskjellen mellom responsivt og adaptivt design og identifiser hva som er riktig tilnærming for dine brukeropplevelser. 

5 Tips for å øke din Content Marketing Strategi

5 ekstra Tips for å øke din Content Marketing Strategi

Vi har tidligere skrevet om hvordan du kan styrke kundeforholdet med innhold. Her er fem ekstra tips som kan forbedre din innholdsstrategi.

eZ til Epic Content Marketing konferansen

eZ til Epic Content Marketing konferansen 19 og 20 mai

Lurer du på hvordan du kan optimalisere for content marketing og effektivisere gjennbruk av innhold? Bård Farstad gir en innføring i hvordan du i sanntid kan måle ytelsen av din content marketing strategi. 

Last ned vår nyeste e-Bok

15 Tips for å forbedre din Content Marketing Strategi

Content Marketing
Kundecase

Q-Meieriene og Min Q-idé:

Q satser på å lytte til forbrukerne og ønsker at produktene som skal selges i butikk, er noe som forbrukeren faktisk vil ha. Bygget på eZ, ble det opprettet en digital idébank, kalt ”Min Q idé”. Tanken er at kundene skal ta aktiv del i utviklingen av...

Rogaland fylkeskommune

Rogaland fylkeskommune er en av fylkets største arbeidsgivere og har et bredt spekter av målgrupper. Dette inkluderer blant annet skoleelever, media, politikere, ulike leverandører og befolkningen generelt.

Haugenbok.no

Haugenbok.no

Haugen Bok var den aller første nettbokhandelen i Norge som startet med salg av bokverk på nett i år 1996. I 1998 ble nettbokhandel med fullt søk og sortiment lansert. Selskapet er heleid av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS i Bergen. Haugenbok er...

Kontakt oss
Norsk kontor:
eZ Systems Skien (hovedkvarter)

eZ Systems AS
Porselensveien 18
3920 Porsgrunn
Norge

+ 47 35 58 70 20


eZ Systems Oslo

Akersgata 3
0158 Oslo
Norway

+ 47 35 58 70 20

Vil du vite mer, få et tilbud eller avtale en demo?
Fortell oss mer nedenfor om hvilke behov du har.