Brukerstøtte og Vedlikehold
Garantert fiksing av programfeil og tetting av sikkerhetshull

Nyt godt av kvalitetssikring og støtte i rett tid med vår garanti for fiksing av programfeil og tetting av sikkerhetshull. Vi sikrer at organisasjonen din alltid er oppe og går. 

Support 24/7

eZ-eksperter arbeider med deg for å løse alle problemer du støter på. Støtte via eZ Platform Enterprise Subscription kommer i tre klasser med omfattende telefonstøtte tilgjengelig 24/7 avhengig av klasse.

Dedikerte tekniske kundekontakter

Få støtte fra en egen teknisk kundekontakt. Revisjoner, teknisk støtte til nøkkelkunder og opplæringstjenester holder organisasjonen din på sporet.

Tjenester

Opplæring

Lær deg å mestre eZ Platform med kurs for utviklere, redaktører og markedsførere, systemadministratorer, prosjektledere og folk med behov for spesialtilpassede kurs. Få sertifisering og skap eZ Platform-eksperter i din egen organisasjon.

Ekspertrådgivning

Globale rådgivningstjenester gir deg eZ-eksperter på dørstokken, noe som gjør bedriftens iverksetting og løpende bruk av eZ Platform så enkel og sømløs som mulig. Vår ekspertrådgivning og revisjonsservice veileder deg gjennom komplekse scenarier og hjelper deg å levere best mulig brukeropplevelser. eZ Expert Consulting er et perfekt supplement og en flott rådgiver for et prosjektuviklingslag fra en eZ Partner eller internt i din egen organisasjon.