eZ Platform Cloud

En fullpakket CMS PaaS-løsning som gir deg infrastrukturen og verktøyene du trenger for å bygge og administrere innholdsrike prosjekter.

eZ Platform Cloud bruker en end-to-end cloud hosting platform-as-a-service tilnærming. Dette gir utviklere kraftige utviklings-, test- og produksjonsmiljøer, samt en smidig arbeidsflyt med verktøy for rask utvikling og distribusjon av høy kvalitet. eZ Platform Cloud gjør det meste av DevOps arbeidet for deg, og lar deg fokusere på koden, og å akselerere prosessen fra utvikling til produksjon.

Et moderne Content Management System

eZ Platform er den nyeste versjonen av vårt CMS-programvare. Systemet bygger på mer enn 15 års erfaring, og tilbyr et svært robust og sofistikert CMS som passer fra de enkleste, til de mest komplekse innholdshåndtering prosjektene. Det tilbyr frikoblet arkitektur, funksjonsrike APIer og banebrytende redaksjonelle opplevelser. eZ Platform er open source, og baserer seg på ledende web teknologi: PHP på Symfony full.stack rammeverket.


En skyplattform som støtter deg fra utvikling til produksjon

eZ Platform Cloud bruker en end-to-end cloud hosting platform-as-a-service tilnærming. Det gir utviklere kraftige utviklings-, test og produksjonsmiljøer, samt en smidig arbeidsflyt med verktøy for rask utvikling og distribusjon av høy kvalitet. eZ Platform Cloud gjør det meste av DevOps arbeidet for deg. Den lar deg fokusere på koden og akselerere prosessen fra utvikling til produksjon.

Kjernefunksjoner og fordeler ved eZ Platform Cloud

Redusert DevOps Arbeid

eZ Platform Cloud gjør at DevOps teamet ditt kan spare tid og penger, da de bare trenger å bekymre seg for konfigurering av infrastrukturen (som leveres som PaaS) i stedet for å lage den selv.

Raskere og bedre testing

Robust arbeidsflyt og infrastruktur for for dine teams til å utvikle og introdusere nye funksjoner og tilbud som du vil, og så ofte du vil.

Koblet til moderne utviklingspraksis

Basert på en Git-Flow som støtter både GitHub og Bitbucket, og gir fleksibilitet og automatisering for en moderne programvare utviklingsprosess.

Høy ytelse og høy tilgjengelighet

Enterprise-tilbudet inneholder en unik, tredobbelt redundant arkitektur for 99.99% oppetid og 24x7-støtte med garanterte responstider.

Databeskyttelse og data suverenitet

Vi er oppmerksomme på personvernpolitikken til våre suverene skypartnere Orange Cloud Businesses og Microsoft Azure i Europa.

Sentral support

Et sentralt kontor ansvarlig for alle sølnader og infrastruktur relaterte problemer.

Klar for å utforske ez Platform Cloud?

Kontakt oss for å lære mer om hvordan våre kunder og partnere skaper gode digitale opplevelser med eZ CMS.

Ressurser


Blogg artikler

Defining the Value of a Continuous Development Process

By Amit Golan-Gutin | Read More>>

SaaS, IaaS, PaaS? Tell me your cloud computing flavor and I’ll tell you who you are.

By Roland Benedetti | Read More>>