ØNSKER DU POWER AND SIMPLICITY?

eZ Platform er kjernen i eZ Enterprise Enterprise Edition. Vår nye open source CMS er bygget på toppen av Symfony full stack rammeverket som gjør det mulig å skreddersy innholdsmodellen din og distribuere innhold fritt som du ønsker. eZ Platform tilbyr rammeverket, APIene og innholdslageret utviklere trenger for å bygge innholdsrike nettsider og applikasjoner.

Web Developer

Top-notch utvikleropplevelse

eZ gir deg moderne arkitektur og fleksibilitet, slik at du kan tilpasse, utvide og skalere dine nettsider og applikasjoner med enkelhet

Basert på Symfony full-stack rammeverket

På en tilnærmet lik måte som Symfony, med det samme malverket, Twig, kan du utvikle det samme biblioteket for produksjonssetting og versjoner, Composer, og flere andre Symfony bundles og komponenter. Selskaper som adopterer eZ Platform kan standardisere og akselerere utviklingsprosesser og dra nytte av komponentene som er tilgjengelige i Symfony økosystemet.

Symfony Framework and PHP Framework
Content Repository

Neste generasjons innholdslager

eZ Platform gir deg fleksibiliteten til å administrere ulike versjoner av innholdselementer, oversettelser, arbeidsflyt og semantiske innholdsrelasjoner for smartere innholdslevering. Lever innhold til alle dine plattformer og bruk vår fullfunksjons REST API for å integrere innhold fra applikasjoner eller lever innhold som en tjeneste.

API og SDK du trenger

Distribuer innholdet ditt til hvilken som helst applikasjon eller nettsted, i alle språk - fra Angular til Ruby - med våre fullfunksjons APIer. 

API and SPK codes in screen

Laptop screen

Open source og open minded

Bidra i et åpent utviklingsprosjekt der din stemme blir hørt! Fork us on Github:github.com/ezsystems/ezplatform 

FOR REDAKTØRER OG MARKEDSFØRERE

Redaktører er lei av komplekse grensesnitt. Med Studio er det enkelt å lage innhold og administrere landingssider med in-page redigering, fleksibel arbeidsflyt og automatisert innholdsplanlegging. Studio lar redaktører og markedsførere opprette, levere og optimalisere innholdet lettere enn noen gang før.

Marketer sitting on desk working on eZ Studio