STYRINGSVERKTØYET FOR REDAKTØRER OG MARKEDSFØRERE

Studio er et helt nytt publiseringsverktøy, som hjelper deg med å enklere opprette og administrere innhold på eZ Platform-drevne nettsteder og applikasjoner. Skap landingssider på få minutter med drag and drop og forhåndsvis sidene akkurat slik kundene dine vil se dem - på hvilken som helst plattform. Studio vil effektiviserer hverdagen til redaktører, markedsførere og forretningsbrukere. 

eZ Studio animation

Skap redaksjonelt innhold - helt enkelt

Med Studio er det enkelt å opprette og skrive innhold. Publiseringsplattformen gir deg riktig sett av redigeringsverktøy som lar deg opprette, levere og optimalisere innholdet ditt lettere enn noen gang før. 

Skap landingssider som konverterer

Skap landingssider på få minutter med drag and drop og optimaliser konverteringen. Skape ditt eget design. Ingen HTML-kode er nødvendig. 

Build dynamic landing pages

Tilpass arbeidsflyten

"Flex Workflow" setter redaktører i førersetet. Velg hvem du ønsker skal gjennomgå eller godkjenne din tekst, og la samarbeidet begynne.

Automatiser dine landingssider

Planlegg flyten av innhold på viktige landingssider og produser dynamisk innhold for å drive trafikk tilbake igjen til nettsiden din. Forhåndsvis sidene akkurat slik kundene dine vil se dem - på hvilken som helst plattform.

Schedule content on landing pages

SE VIDEOEN HER

FOR UTVIKLERE

Studio er bygget på toppen av eZ Platform, vår open source-plattform for utvikling av innholdsrike nettsider og applikasjoner. eZ Platform er designet med utviklere i tankene, og gir deg rammeverket, APIer og innholdslaget du trenger for å oppnå digital suksess.

Web Developer