eZ Platform Enterprise Edition gir deg teknologien, verktøyet og tjenestene du trenger for å levere gode digitale opplevelser. Bygg innholdsrike nettsteder og applikasjoner, og lever innhold på tvers av kanaler og språk. Administrer flere nettsteder - alt i én og sikker plattform.

Viktigste Funksjoner

Multichannel and multi-device

Multikanal og Multienhet

Med vår plattform, webtjenester og APIer er det mulig å levere innhold på tvers av alle kanaler - fra web, tablet og mobil til Smart TV og trykte medier. Del og gjenbruk innhold - alt i en plattform.

Fleksibel innholdsdatabase

Gode brukeropplevelser starter med riktig informasjonsarkitektur. Vi tilbyr et fleksibel lager og verktøy slik at du kan tilpasse innholdsdatabasen og strukturere innholdet ditt enkelt.

Content repository
Multisite and Multi-language Content Management

Flerspråklig og Multisite

Har du flere nettsider på ulike språk? Administrer dem fra én enkel plattform, og del og gjenbruk innholdet på en enkel og sømløs måte. eZ Platform Enterprise Edition er perfekt for å konsolidere et stort antall nettsider - på så mange språk du måtte ønske.

Velg Headless eller Tradisjonelt

Plattformen vår er basert på en “frikoblet” arkitektur, slik at du har friheten til å bruke den som både tradisjonell eller headless - eller en kombinasjon av de to, avhengig av prosjektet. Lever “Content as a service” og arbeid utover begrensningene til tradisjonelt web content management, uten å måtte demontere, erstatte eller omarbeide programvaren.

BYGG-UTVID-Integrer

eZ Platform Enterprise Edition har flere out-of-the box funksjonaliteter, og utviklere kan enkelt utvide og tilpasse den til organisasjonens behov. Bygg nye funksjoner, integrer innhold med andre applikasjoner og lag nettsider som virkelig engasjerer brukerne. Vi leverer grunnlaget slik at du kan fokusere på utvikling og design.

Build, extend and customize the CMS platform
Agile development

Smidig og Enterprise klar

eZ Platform Enterprise Edition leverer skalerbarheten og tilgjengeligheten du trenger i en forretningsdrevet CMS. Plattformen støtter selvfølgelig smidige metoder, så hvis selskapet ditt ønsker å implementere kontinuerlig utvikling, automatisert utrulling eller adferdsstyrt utviklingsmetodikk - har du kommet til rett sted.

Sikkerhet du kan stole på

Når innholdet er en av de mest verdifulle driverne i din forretningsmodell, er det avgjørende at ditt CMS har høy sikkerhet. Sikkerhetsbrudd på innholdet kan enkelt skade både merkevare, omdømme og inntekter. Rollebaserte tillatelse sikrer at brukere bare har tilgang til de funksjonene og innholdstypene de skal. Regelmessig systemrevisjoner og sikkerhetssjekker sørger også for at alle eZ-drevne nettsider og applikasjoner er sikre.

Highly secure CMS

Optimaliser Din Innholdsstrategi

Digital Markedsføring

Personalized CMS

Lever tilpasset og personlig innhold til hver sluttbruker basert på deres brukeratferd på nettsiden.

Marketing automation campaigns

Akselerer lead-generering med målrettede kampanjer med marketing automation

Real-time content analytics

Forstå hvordan innholdet presterer på nettsiden din gjennom sanntidsanalyse

Digital E-handel

Monetize content online

Tjen penger på innholdet gjennom betalingsmurer, abonnementer og andre forretningsmodeller.

CMS for e-commerce

Selg digitale eller fysiske varer på nettet gjennom optimaliserte og innholdsrike e-handelsnettsider.

Tailored product recommendations

Engasjer kunder og skap oppsalgsmuligheter med skreddersydde produktanbefalinger

lar For Neste Trinn?

Get a CMS demo today

Interessert I Å Oppgradere Fra Ez Publish?

Med eZ Platform Enterprise Edition, tar vi styrkene og fleksibiliteten til eZ Publish til en helt ny dimensjon. Hvis du er en eZ Publish Platform kunde, ikke fortvil. eZ vil støtte eZ Publish gjennom 2021, og vi gir samtidig støtte for å sikre deg en myk overgang til eZ Platform Enterprise Edition. Kontakt oss for å lære mer.

CMS migration