Medier og forleggere
eZ Awards Crowd

Hundrevis av selskaper i medie- og forleggerbransjen, med mer enn tusen mediaportaler baserer seg på eZ for å dekke sine behov for styring og levering av innhold. Det gjør eZ verdens mest brukte plattform i mediabransjen. Våre kunder omfatter alt fra middels store publikasjoner til globale medieorganisasjoner med millioner av brukere og et nettverk av publikasjoner. Vi gjør det mulig å skape nettsteder med høy kvalitet og apper som gjør brukeropplevelsene bedre med en plattform for innholdsstyring som er enkel og kraftig både for redaktører og utviklere.  

Finansbedrifter

Globale finansielle institusjoner stoler på eZ fordi vi har førsteklasses sikkerhet og stabilitet. Som en organisasjon sertifisert av det amerikanske forsvarsdepartementet hjelper eZ Systems private og nasjonale banker i tillegg til finansorganisasjoner av alle slag å skape et solid grunnlag for sine behov for innholdsstyring i en lang rekke forskjellige brukstilfeller, som f. eks. offentlige nettsteder, sikre e-bankløsninger, ekstranett, intranett og portaler.

Det offentlige, ideell virksomhet og utdanning

eZ Systems arbeider med nasjonale organisasjoner i offentlig sektor og gjør det mulig å styre innhold for mange store nettsteder og portaler. Offentlige nettsteder av alle størrelser bruker plattformen til kommunikasjon, men også til å yte digitale tjenester. Ideelle organisasjoner driver sine veldedighetssentre med eZ, og bidrar til å gi brukerne en lett tilgjengelig brukeropplevelse. Vår plattform hjelper universiteter og skolesystemer å bygge opp sine nettbaserte studentportaler i tillegg til alle deres andre nettjenester.

Merkevarer på tvers av mange andre bransjer

Telekom, forbruksvarer og detaljhandel, underholdning, produksjon, helse, transport, energi og offentlige tjenester...