Translated by: Ole Jacob Christoffersen, Partner Relations Associate

Vi er beæret over at vi nok en gang har blitt anerkjent i Gartner Magic Quadrant for Web Content Management. Vi er posisjonert som en nisjeaktør, som beviser at vårt Content Management System er ideelt for organisasjoner på jakt etter en solid og rimelig CMS-løsning som beriker kundens digitale opplevelse. 

”Ved å bli anerkjent som en nisjespiller i Gartner Magic Quadrant understreker vi vår tro på å bygge en kunde-sentrisk CMS-plattform som plasserer brukernes behov i sentrum, da vi tar sikte på å hjelpe bedrifter med å bygge bemerkelsesverdige digitale løsninger” kommenterte Aleksander Farstad, CEO i eZ Systems. ”Vårt fantastiske økosystem består av over 45.000 utviklere, markedsførere og redaktører, og er den drivende kraften bak vår kontinuerlige vekst og suksess i CMS-bransjen.”

I løpet av det siste året mener eZ at vi har vist en rekke kvaliteter som bidrar til denne fornyede erkjennelsen. For eksempel ser vi at viktigheten av en solid programvarearkitektur med sterke skyløsninger (som eZ Platform Cloud, vårt nye PaaS tilbud) har hatt betydning, ettersom bedrifter ofte beveger seg fra å skape tradisjonelle webinnholdshånderings-porsjeker til å nå skape digitale opplevelsesprogrammer, der innholdsplattformens rolle er blitt en nøkkelressurs for den digitale transformasjonen.

Vi tror også at nye måter å konsumere innhold på støtter denne annerkjennelsen. Ettersom scenarier for innholdsleveransen og multi-kanal engasjement blir mer varierte og sofistikerte, er mulighetene til å levere innhold på mange måter, og på tvers av kanaler, et viktig fortrinn i en moderne innholdsadministrasjonsplattform. Vi er glade for at vi kan hjelpe våre kunder som står ovenfor denne utfordringen med vår nye plattform, og tilbyr en frikoblet tilnærming med sterke APIer og utvidbarhet, noe som hjelper når bedrifter står ovenfor de endrede kravene til innholdsleveransen.

Gartner er det kjente forskningsfirmaet som publiserer den årlige ”Gartner Magic Quadrant for Web Content Management Report”. Rapporten gir en grundig analyse av leverandører, og evaluerer CMS-løsninger som tilbys på markedet. For å lære mer om det konkurrerende CMS landskapet, og hvorfor eZ Systems blir valgt av våre kunder, klikker du her.  

Gartner, Magic Quadrant for Web Content Management, 26 juli 2017

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Load Comments
loading...