Co-authored by: Roland Benedetti, Chief Product and Marketing Officer, eZ Translated by: Eiren Veen Birkeland, Marketer at eZ Systems
CMS Critic Awards Best Enterprise CMS

I underkant av 1 år siden eZ Platform ble lansert på markedet, er nå vår nye generasjons publiseringsløsning blitt kåret til ”Beste Enterprise CMS i 2016”! Kåringen er gjort i regi av CMS Critics, og vi kan ikke annet enn å si at vi er utrolig stolte over støtten og tillitten til vårt nye CMS. Gratulerer så mye til alle årets vinnere og nominerte

Prisen føyer seg inn i rekken som vår andre CMS Critics pris på to år. Forløperen til eZ Platform, eZ Publish, ble kåret som ”Beste CMS for Publishers i 2015”. 

3 grunner til at utviklerne elsker eZ Platform

Produktteamet vårt gjennomførte nylig en undersøkelse i eZ communitiet for å finne ut hvorfor utviklere elsker nye eZ Platform. Her er hovedgrunnene de svarte: 

# 1: Symfony Full Stack

Tilbake i 2012 tok vi en strategisk beslutning om å bygge vår publiseringsløsning på Symfony rammeverket, det mest brukte PHP rammeverket i verden. Dette gjør at vi i dag er en av de få CMS-leverandøreren som bruker hele Symfony full stacken. Det betyr at vi ikke bare bruker enkelte Symfony komponenter (slik som blant annet Drupal gjør), men hele rammeverket. På den måten kan utviklere gjenbruke hvilken som helst Symfony komponent og funksjon til å bygge på toppen av eZ Platform. Det sparer utviklere for både tid og ressurser, slik at de ikke trenger å utvikle nye funksjoner til hvert prosjekt de jobber med.

Det er også fordelaktig at organisasjoner kan integrere bundles fra Symfony økosystemet. Med over 300 000 utviklere i Symfony communitiet, har bedrifter et bredt utvalg av utviklere å velge mellom som kan støtte opp på ulike prosjekter som bruker eZ som CMS.  

#2: Solid Arkitektur 

Arkitektur har alltid vært viktig for eZ og er kjernen i våre løsninger. I eZ Platform har dette blitt lagt enda større vekt på. eZ Platform er basert på en ren, solid og skalerbar arkitektur, noe som er viktig for utviklere som bryr seg om å lage løsninger av kvalitet. De ulike komponentene i plattformen er dekoblet, som er kommunisert tydelig gjennom ulike APIer. Vi har designet plattformen for å lettere kunne levere ytelse og skalerbarhet både horisontalt og vertikalt. Det betyr at utviklere kan integrere avanserte komponenter som caching system, Solr søk eller indekseringsmotor i plattformen. 

#3: Et Fleksibelt Content Repository

Webutvikling handler ikke bare om nettsteder lenger. eZ Platform sin depot gir organisasjoner fleksibiliteten til å strukturere innholdet slik at det kan gjenbrukes på tvers av enheter, kanaler og plattformer. Denne funksjonen gjør det også mulig å enkelt levere spesifikke deler av innholdet til å brukes uavhengig av hverandre, eller kombineres på nye sider eller kanaler. 

Hva med den redaksjonelle brukeropplevelsen?

Fra et rent UX ståsted, har løsningen en ny og forbedret redaksjonell brukeropplevelse som gjør innholdsadministrasjon enklere. Med eZ studio, som er en del av vår Premium abonnementsløsning, eZ Enterprise, er det enkelt å lage innhold og administrere landingssider med inpage redigering, fleksibel arbeidsflyt og automatisert innholdsplanlegging. 

Lyst til å prøve eZ Platform dag?

Ettersom eZ Platform er open source, håper vi at alle utviklere har lyst til å teste ut løsningen. Besøk vår utviklerhub på ezplatform.com og test ut plattformen eller prøv den ut på Platform.sh (PaaS) med 30 dagers gratis cloud hosting. 

Er du interessert i å få en demo av den redaksjonelle brukeropplevelsen? Kontakt oss i dag så viser vi deg hvordan det fungerer.

Load Comments
loading...